Algemeen

De waarheid over borstvoeding

Borstvoeding kleding

Zodra mijn nieuwe rekbare buikje bevredigd lijkt te raken, ga ik doeken gebruiken die ik ook binnenshuis kan gebruiken. Dit zullen hoogstwaarschijnlijk bescheiden kleedjes zijn waarvan ik weet dat ze mijn bescheidenheid zullen bevredigen. Wat de borstvoeding betreft zullen ze nodig zijn om zacht en vriendelijk te zijn voor mijn nieuwe hardnekkige borst.

Borstvoeding zal een hoek omdraaien in mijn leven want het was mijn geheime zaak. Mijn geheim voor de eenvoud van borstvoeding is – borstvoeding is een vrouwenzaak! Mijn wens, meer dan een droom, is nu werkelijkheid geworden en daarmee ook mijn overvloed. Mijn grootste zorg lijkt te zijn verschoven naar wanneer zal ik mijn voorraad borstvoedingsdoekjes hebben? Nou, borstvoedingsdoeken zijn een deel van het antwoord – ik heb het geluk dat ik mijn eigen borstvoedingsdoeken kan kopen. Ik ga gewoon online en koop mijn doeken met geld dat ik gespaard heb.

Maar wacht eens even…moet ik niet ook nog betalen voor die borstvoedingsdoeken? Ja ik moet nog een reden toevoegen waarom ik eindelijk heb ingezien dat het niet nodig is om borstvoedings- doeken te kopen. Immers waarom zou ik er baat bij hebben om nog een kledingstuk te kopen als ik de kleding die ik nodig heb nu al kan hebben! Ik wou zo graag dat ik mijn eigen borstvoedingskledij kon betalen. Het is al moeilijk genoeg – maar nu ben ik op een nieuwe missie om uit te vinden waar ik goedkope borstvoedingsdoeken kan kopen.

Dit is een uitdaging die ik voel dat ik moet aangaan, met de hulp van het internet. Het net heeft de alternatieve modewereld stormenderhand veroverd en zal dat blijven doen, het wordt in feite steeds groter. De geeks en nerds hebben veel te bieden. Immers – We weten hoe te coderen, we kunnen numeriek optellen, vermenigvuldigen en de vierkantswortel bij elkaar optellen, het verleden, atomische grafiek verlopen veranderen in een ding, een alter ego, of in ieder geval iets waarvan zelfs Nixon beweerde dat hij het kon veranderen.

Lees meer:
Borstvoeding jurk

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *