Algemeen

Gepersonaliseerde Zwangerschap Oorbellen

Origineel kraamcadeau

Weet je nog de laatste keer dat je iemand een “personalisatie” gaf? Het was of een sweatshirt of een hoodie, waarschijnlijk allebei. Dat was de tijd dat je nog jong was en nog heel persoonlijk kon zijn.

Tegenwoordig denken we bij een persoonlijk kraamcadeau heel vaak aan de leeftijd en het geslacht van de persoon. Maar die heel persoonlijke cadeaus dragen meer betekenis dan sweatshirts of hoodies. Een persoonlijk cadeau lijkt te zijn: een persoonlijke band die je hebt met je zwangere vader of moeder. Het moet jullie uniciteit weerspiegelen, meegroeien met het veranderende tij van jullie gezin.

Als u een zwangere vrouw bent, kunt u nog steeds profiteren van het geven van een kraamcadeau waaraan een speciale herinnering is verbonden. Er is vrijwel niemand op deze planeet die een gepersonaliseerd uurwerk niet op prijs stelt. U kunt een artikel laten maken met uw eigen foto, ontwerp en tekst naar keuze. Als u bijvoorbeeld een stuk hebt laten maken met de woorden “langzamer rijden” erop, zal uw geliefde die herinnering hebben van u die uw medereizigers probeert te waarschuwen voor de dreigende waterval op de snelweg. Als u op de een of andere manier het woord “baby” in het ontwerp kunt laten passen, creëert u een op maat gemaakt uurwerk dat zeker nog van pas zal komen nadat uw bundeltje van vreugde is geboren.

Hetzelfde geldt voor ontwerpen voor oorbellen. Gepersonaliseerde zwangerschapsoorbellen zijn een geweldige keuze. U kunt de getextureerde verschijning van een nieuw sieraad hebben, of u kunt de meer stevig gevestigde verschijningen van meer conventionele sieraden hebben.

Een fantastische zwangerschapsketting kan ook een geweldige keuze zijn. Je kunt het Graduation ontwerp hebben dat een losse gelijkenis vertoont met de populaire vaas waarin borsten van alle onbevlekte schoonheid zich lijken te nestelen. U kunt een saffier ontwerp dat is strakker en slanker dan een van de lijnen die je ziet op de traditionele moederschap kettingen. Elk van deze kettingen laat de borsten van de vrouw voor zichzelf spreken.

De perfecte zwangerschapsgordel kan ook een geweldig cadeau zijn. In plaats van een cadeau voor je moeder of grootmoeder, waarom geef je ze geen zwangerschapsgordel? Er zijn verschillende geweldige keuzes voor zwangerschapsriemen. De Tachometer gesp is retro genoeg om alle vrouwen een slinger van een cadeau te geven. De diagonale lijn van het kunstwerk van de riem springt zachtjes in het oog terwijl de focus op je kostbare kleintje blijft. Er zijn verschillende strepen, draaikolken en misses in het stuk geweven die de riem echt laten opvallen terwijl hij zo zacht en vrouwelijk is. Er is een golving die rond de gesp van de riem groeit als deze aan elkaar wordt gelast. Hierdoor lijkt de riem uit één stuk te bestaan en bespaart u zich het gedoe van een hobo-stijl. Er is een paarse streep ontworpen in de binnenkant van de riem die echt een onderscheidend kenmerk maakt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.