Auto motor

Hoe Car Wraps werken

Of u nu een permanente paint job wilt of gewoon een sticker op uw voertuig, carwrapping is een kosteneffectieve maar veelzijdige manier om uw bedrijf zichtbaar te maken en gegarandeerde show-ability. Als u denkt aan het wrappen van uw auto, dan moet u eerst weten hoe.

Hoe car wrapping werkt

Car wraps zijn ontworpen op een unieke manier die u de vrijheid geeft om de grootte en de kleur van de car wrap te kiezen. Ze zijn zelfklevend en beschadigen de auto, de laklaag of de originele afwerking niet.

Na het kiezen van het ontwerp en de grootte, is de laatste stap het kiezen van de methode van aanbrengen. Ze worden manueel of automatisch aangebracht door kunstenaars die de vinylfolies manueel op de auto aanbrengen. Als u de folie manueel aanbrengt, moet u werken met een vinyl Breeze of persona figuur. Automatisch aanbrengen van de folie gaat het beste met een rakel en föhn.

onvrijwillige schade

Car wrap installatie resulteert in bepaalde onvoorziene schade die het volgende kan omvatten:

De föhn kan het vinyl opwarmen terwijl u de föhn op de auto aanbrengt. Om dit te voorkomen, kunt u een föhnblazer gebruiken in combinatie met een temperatuurgeregelde föhn.

Reputatie van de onderneming

De reputatie of het product van om het even welk bedrijf is zeer belangrijk en het Car Wrapping bedrijf moet op de ongunstige indruk of zelfs de horrorverhalen worden voorbereid. Om dit te vermijden, moet het bedrijf een goede reputatie hebben. Verder moet het bedrijf een mooi gecertificeerd en ervaren team in het verpakken van de auto hebben.

De kosten van het inpakproces

De kosten van het wrappen van een auto zijn recht evenredig met de hierboven genoemde extra factoren. Dit is simpelweg te wijten aan het feit dat er een heleboel variabelen zijn die de kosten van het wrappen verschillend kunnen verhogen. Bijvoorbeeld, als u meerdere auto’s te wrappen heeft kan het zijn dat u één keer wordt belast voor alle wraps op al uw auto’s.

Afhankelijk van de staat van de verf en de lak, evenals het merk en model van uw auto’s, of u kiest voor een permanente of een semi-permanente methode van toepassing zal ook resulteren in een hogere of lagere kosten. De prijzen kunnen variëren onder verschillende klimatologische regio’s of gewoon als gevolg van de tweaking dat het bedrijf heeft gedaan voor uw auto.

Aanvragen om uw auto te laten wrappen

Er is een aanvraagformulier beschikbaar op de website van het bedrijf om een offerte en prijs te krijgen. U kunt een aanvraag doen voor een enkele auto of voor een groep auto’s. Bij de aanvraag moet u een beschrijving geven van de auto’s die u gaat aanbrengen, zodat het wikkelbedrijf precies weet welk type wikkelmateriaal het moet gebruiken. Als u speciale materialen en borstels voor het aanbrengen hebt, moet u het bedrijf vragen u de benodigde materialen toe te sturen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *