Fashion

Swarovski hanger wit of geel

Kijk eens naar deze prachtige Swarovski kristal strass hanger. Deze strass hanger heeft een enkele prachtige rond geslepen 5mm blauwachtige kristal steen gezet in een bezel zetting. De hanger meet 14 bij 14mm. Elke bergkristal is in de vorm van een cirkel. Het zijn Swarovski kristallen die bekend staan om hun vermogen om goede gevoelens en emoties aan te trekken. Deze hanger is een bijzonder sieraad dat een gedenkwaardig geschenk zal zijn voor iedereen, ongeacht hun favoriete televisie- of filmster.

De jacht op de juiste maat, vorm en kleur kan heel lastig zijn. Kijk maar eens naar de 14 Karaat Witte of Gele Topaas de laatste tijd. Gedempte tinten zoals de ondergaande zon op een roos is waar iedereen misschien aan denkt. Dit voorwerp is gemaakt om zonlicht te vangen en vast te houden, terwijl het bovendien zal glinsteren als de zon zelf. Elke kleur Topaas is vervaardigd binnenin unieke kwarts-klokstenen. Een zeldzame vorm van oneindige lussen, deze stenen blijven het licht vangen om oogverblindende schoonheid te repliceren. Het resultaat is een uniek accessoire dat minstens een leven lang zal blijven boeien. De 14 Karaat Witte of Gele Topaas is gevat in een rond geslepen 8 mm automatische codekoker. De kast is opgebouwd uit een cluster van bubble wrap-gemonteerde Askaway Christee zilveren Helmendorf Cabochon. Elke schoen heeft een aparte slip on, maar de totale ketting past bij elke kleding.

Juwelen zijn er in vele vormen en stijlen. Prachtige stenen hangers zijn uitzonderlijke stukken die het oog vangen met hun betoverende schoonheid. Prachtige ovaal geslepen diamanten studs geven de indruk van slechts een paar edelstenen naast elkaar gezet. Prachtige ronde briljant geslepen 10 karaat witgouden lambrisering en een dia inzetstuk geven de verschijning van een driedelige ketting. De hanger, gezet in een halo van gepolijste flessendoppen in een prong zetting, zal een favoriet accessoire zijn voor hen die halskettingen dragen. De ovale schitterende cabochon is in een prongzetting gezet met zijden van munt met kleine figuurtjes. Hij is gevat in een bezelzetting.

De winter is een bijzonder seizoen. Sneeuwvlokken sieren de hemel, en elk sneeuwvlokje is een weerspiegeling van de grootsheid van Moeder Natuur. Hoewel de natuur ontzagwekkende schoonheid uitstraalt, maakt ze zelfs in deze Kits een onvergetelijk modestatement.céroge is een adembenemend dramatisch samenspel van twee kostbare tinten – het geel en het blauw die prachtig oplichten op het ijs. Terwijl het blauw in het middelpunt van het adembenemende schouwspel staat, lijkt het geel in vergelijking daarmee bijna bescheiden. Zoals met alle stenen, schuilt er schoonheid in eenvoud. Het tweekleurige gele en blauwe inzetstuk is steen voor steen ingekapseld op een zilverkleurige achtergrond. Terwijl andere kettingen de combinatie van twee tegengestelde kleuren edelstenen kunnen bieden, is deze Karate zwart en koninklijk geel een echte knaller. Het schitterende hoogtepunt wordt geaccentueerd door een briljant gesculpteerde grindhanger. Zelfs het effenste leer blijft niet achter. Zwart leer, als symbool van elegantie, is altijd aantrekkelijk. De Karate Karate kettingen zijn er in verschillende uitvoeringen die zeker het hoogtepunt van elke presentatie zullen zijn.

Lees meer:
Boho armband

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *