Auto motor

Wat is Brabant

Maar goed, genoeg over de inleiding. Laten we nu eens uitleggen wat Brabant is.

Brabant is een speciale gordel van land in het centrum van Limburg, grotendeels geleverd door de Kroon van Bourgondië. Het omvat de tweelingsteden van grote metropool, Essen en voornamelijk Friesland. De metropool onderhoudt verbindingen met de ultraperifere regio’s van de Duitse deelstaat Nedersaksen, met name met Brandenburg.

Als je toevallig in Brabant woont, hoef je je niet echt zorgen te maken over het verkeer. Integendeel, als je nog geen rijbewijs hebt, zul je merken dat rijden in Brabant een beetje lastig is. Je zult een speciale cursus moeten volgen bij een rijschool om de plaatselijke regels van Brabant te leren, die overeenkomen met de gewone verkeersregels. Maar in principe is rijden in Brabant gewoon een verschil in niveau van bewustzijn. Het is een kwestie van een andere rijhouding. Om een Brabants rijvaardigheidsbewijs te hebben, moet je op de hoogte zijn van het volgende:

Blijf je bewust van anderen

Het is altijd goed om te anticiperen en de gedachten van de andere bestuurder te lezen. Voordat u dat kunt doen, moet u natuurlijk eerst kunnen aangeven welke problemen u voor u kunt voorzien, of welke andere weggebruikers u kunt verhinderen u problemen te bezorgen. Natuurlijk is het altijd goed om voor gewaarschuwd te zijn. De tyfoon van 2009 was een rijramp, die bijna iedereen overrompelde. Als iemand tegen je aan rijdt met een normale snelheid, zal hij achter hem of op de volgende kruising 60 km/u rijden, en als je nog steeds die snelheid hebt, zal hij je zeker raken. Aan het eind van de weg zal hij u waarschijnlijk niet raken, maar hij zal een risico creëren voor zowel u als duizenden andere automobilisten, en hij weet misschien niet eens dat hij u heeft geraakt. De rijschool in Brabant wil niet dat haar Brabantse leerlingen anderen aanrijden alleen omdat ze zelf aangereden zijn. Zij willen dat hun leerlingen correct en verantwoordelijk rijden, en dat is de reden waarom zij hun diensten aanbieden.

Lees meer:
Goedkope rijlessen 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *