verzorging

Wenkbrauw reinigingsmethoden

Wenkbrauwen Veenendaal

Om te voorkomen dat uw wenkbrauwen uitvallen, zijn hier enkele methoden die kunnen worden toegepast.

Tips voor een natuurlijke manier van trimmen

Enkele suggesties zijn al genoemd, namelijk het vermijden van onnodig scheren, het gebruik van scherpe en nieuwe scheermesjes en het goed in de gaten houden van de wenkbrauw. Een andere suggestie is om het gebied tussen de wenkbrauwen schoon te maken, door eventueel een adstringerend middel en een vocht inbrengende crème te gebruiken. Dit vergroot de kans dat de haartjes meer omhoog komen dan normaal. Als de haartjes al hoger dan normaal zitten, is misschien een pincet nodig om het karwei af te maken.

Scheren is misschien wel de meest gebruikte methode om wenkbrauwen schoon te maken. Vrouwen zijn waarschijnlijk de belangrijkste klanten van deze methode, om voor de hand liggende redenen. Het is goedkoop, relatief snel en vereist geen voorbereiding. Het nadeel is dat scheerapparaten snel vuil kunnen worden en dus vaak moeten worden schoongemaakt.

Ondanks de voordelen kan het scheren toch tot enkele problemen leiden, zoals het elke dag opnieuw moeten doen van de haartjes of het willen reinigen van de geschoren huid. Harsen Waxen is een andere methode om wenkbrauwen schoon te maken. Deze methode kan heel gemakkelijk worden gedaan met een doe-het-zelf-wax kit. Het is enigszins pijnlijk, maar mensen doen het om redenen als geld besparen, al kan het ook anders. Waxen kan thuis worden gedaan, vanuit het comfort van het eigen huis, of in een salon door een professional.

Het is de beste optie die de minste nadelen heeft. Het is handig, goedkoop en kan worden gedaan vanuit het comfort van iemands eigen huis. Er zijn zelfs vrouwelijke klanten voor deze methode.

Het nadeel is dat harsen nog steeds vrij pijnlijk is, en dat het een beetje nauwgezet kan zijn om alle verdwaalde haren eruit te krijgen, vooral als je het op een groot oppervlak doet. Mensen met een gevoelige huid kunnen misschien niet harsen, maar gelukkig zijn er nu verschillende lotions die kunnen helpen en gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

Dan is er nog het epileren, de meest mechanische manier van ontharen die de mens kent. Bij het epileren wordt het haar vanaf de wortel uitgetrokken. Het is een zeer effectieve methode om wenkbrauwen vorm te geven, vooral voor degenen die getraind zijn in het uitvoeren van deze procedure.

Als men het verkeerde epileert, kan de wenkbrauw eruitzien alsof hij per ongeluk is geëpileerd!

Lees meer:
Dameskapper
Kapsalon in Veenendaal

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *